Introducerea Realitatea TV Cluj in pachetul digital UPC

Refuzând să includă în pachetul digital programele REALITATEA TV Cluj, UPC refuză clujenilor dreptul la a fi informaţi corect despre problemele şi deciziile care îi privesc direct, prin intermediul jurnalelor de ştiri şi al emisiunilor de dezbatere realizate de echipa de jurnalişti REALITATEA TV Cluj.

Jurnaliştii postului TV, care au fost ani la rând alături de clujeni, cer de această dată ajutorul în demersul de informare a cetăţenilor oraşului şi judeţului.

Semnătura ta în sprijinul acestei petiţii ne va fi de mare ajutor în demersul nostru, care urmăreşte convingerea reprezentanţilor UPC că introducerea programelor REALITATEA TV Cluj în pachetul digital este în beneficiul clujenilor.

Îţi mulţumim,
Echipa REALITATEA TV Cluj


Realitatea TV Cluj    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Realitatea TV Cluj să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom face cunoscută această petiție unui număr de 3000 persoane care vizualizează alte petiții pe site-ul nostru, dar încă nu au vizualizat această petiție.

Facebook