Reabilitare Drum Județean Pitești-Băbana-Cocu

De ani de zile, drumul județean care pleacă din zona Trivale, continuă prin comuna Băbana și se duce către comuna Cocu, mai precis către zona Cocu Deal-Popești, arată ca după război. Gropi imense, pericole reale pentru orice șofer, la orice viteză. Reabilitările, mai bine zis, peticirile (în Cocu nici măcar nu s-a încercat) nu au rezolvat această problemă gravă a județului Argeș. Semnați pentru un drum decent, pentru siguranță, pentru viață! Cetățeni din Băbana și Cocu, acum ori niciodată! Haideți să semnăm petiția prin care cerem Consiliului Județean Argeș să respecte această zonă a județului și să treacă la treabă! Vrem un drum normal, sigur, vrem normalitate!!! 


Cătălin Vlad    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cătălin Vlad să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...