PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI

Cerem Primariei Sectorului 1 din Bucuresti, in frunte cu Primarul Daniel Tudorache, sa transparentizeze procedura de elaborare a PUZ COORDONATOR SECTOR 1, sa-l puna in dezbatere publica si sa adopte prevederile cuprinse in PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI. Un PUZ trebuie sa fie elaborat in interesul comunitatii, nu a grupurilor de interese care distrug urbanistic Sectorul 1 din Municipiul Bucuresti.   

Sustinem PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI si nu suntem de acord cu PUZ COORDONATOR SECTOR 1.

Noi, semnatarii acestei petitii, sustinem PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI si nu suntem de acord cu planul urbanistic zonal demarat de Primaria Sectorului 1 din Bucuresti si intitulat "PUZ COORDONATOR SECTOR 1" din motivele urmatoare:

-      Zonele de locuit L, care pana acum aveau regim de inaltime maxim P+2E si retrageri fata de limita de proprietate la H/2, vor avea P+3E cu posibilitatea mansardarii, adica P+4 niveluri, iar pentru cele de pe colt vor fi permise P+5 niveluri. Retragerile vor fi la H/3, putand sa fie reglementate pana la H/4 prin PUD. Obligativitatea asigurarii parcarilor in incinta nici nu mai exista.

-      La zona de blocuri mixta M sunt aceleasi prevederi de retrageri pana la H/4, dar cu mentiunea ca regimul de inaltime poate ajunge pana la P+26E. Pe marile bulevarde, zonele M nu mai sunt limitate numai la strada, ci intra in adancime pana la prima strada paralela cu bulevardul.

-      Nu exista obligativitatea spatiilor verzi pentru constructiile noi.

-      Nu a fost prezentat publicului pentru analiza si dezbatere Regulamentul Local de Urbanism si Memoriul Tehnic aferente PUZ-ului (documente obligatorii).

-      Lipsa de transparenta si lipsa informarii publicului despre modalitatea de atribuire a contractului public, cerintele caietului de sarcini, suma platita din banii publici, termen de realizare.

  Prin semnatura noastra sustinem PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI.

Nu mai vrem blocuri intre case, blocuri inghesuite intre blocuri, vrem constructii cu  locuri de parcare suficiente si spatii verzi.

  PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI poate fi consultata aici:

http://ascdbn.ro/wp-content/uploads/2019/09/RLU-1-zonele-C-D-M-si-L-aferente-PUZ-SECTOR-1-PENTRU-CETATENI.pdf

si la

http://ascdbn.ro/wp-content/uploads/2019/09/RLU-2-zonele-V-G-S-R-T-aferente-PUZ-SECTOR-1-PENTRU-CETATENI.pdf

 


Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook