PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI

Cerem Primariei Sectorului 1 din Bucuresti, in frunte cu Primarul Daniel Tudorache, sa transparentizeze procedura de elaborare a PUZ COORDONATOR SECTOR 1, sa-l puna in dezbatere publica si sa adopte prevederile cuprinse in PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI. Un PUZ trebuie sa fie elaborat in interesul comunitatii, nu a grupurilor de interese care distrug urbanistic Sectorul 1 din Municipiul Bucuresti.   

Sustinem PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI si nu suntem de acord cu PUZ COORDONATOR SECTOR 1.

Noi, semnatarii acestei petitii, sustinem PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI si nu suntem de acord cu planul urbanistic zonal demarat de Primaria Sectorului 1 din Bucuresti si intitulat "PUZ COORDONATOR SECTOR 1" din motivele urmatoare:

-      Zonele de locuit L, care pana acum aveau regim de inaltime maxim P+2E si retrageri fata de limita de proprietate la H/2, vor avea P+3E cu posibilitatea mansardarii, adica P+4 niveluri, iar pentru cele de pe colt vor fi permise P+5 niveluri. Retragerile vor fi la H/3, putand sa fie reglementate pana la H/4 prin PUD. Obligativitatea asigurarii parcarilor in incinta nici nu mai exista.

-      La zona de blocuri mixta M sunt aceleasi prevederi de retrageri pana la H/4, dar cu mentiunea ca regimul de inaltime poate ajunge pana la P+26E. Pe marile bulevarde, zonele M nu mai sunt limitate numai la strada, ci intra in adancime pana la prima strada paralela cu bulevardul.

-      Nu exista obligativitatea spatiilor verzi pentru constructiile noi.

-      Nu a fost prezentat publicului pentru analiza si dezbatere Regulamentul Local de Urbanism si Memoriul Tehnic aferente PUZ-ului (documente obligatorii).

-      Lipsa de transparenta si lipsa informarii publicului despre modalitatea de atribuire a contractului public, cerintele caietului de sarcini, suma platita din banii publici, termen de realizare.

  Prin semnatura noastra sustinem PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI.

Nu mai vrem blocuri intre case, blocuri inghesuite intre blocuri, vrem constructii cu  locuri de parcare suficiente si spatii verzi.

  PUZ SECTOR 1 PENTRU CETATENI poate fi consultata aici:

http://ascdbn.ro/wp-content/uploads/2019/09/RLU-1-zonele-C-D-M-si-L-aferente-PUZ-SECTOR-1-PENTRU-CETATENI.pdf

si la

http://ascdbn.ro/wp-content/uploads/2019/09/RLU-2-zonele-V-G-S-R-T-aferente-PUZ-SECTOR-1-PENTRU-CETATENI.pdf

 


Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook