PSD Constanța fără Stroe și fără Dumitrache!

Dlui Marcel Ciolacu

Președintele Partidului Social Democrat  

Stimate dle Președinte,  

Ați făcut un lucru bun când ați respins lista de candidați la alegerile parlamentare venită din partea organizației PSD Constanța, pentru că acea listă nu avea nimic de-a face cu organizația, ci doar de-a face cu combinațiile politice ale lui Felix Stroe. Dar ne simțim încă cu sabia deasupra capului și ne temem că nu mai scăpăm în veci de Stroe și Dumitrache.  

Rezultatele de la Constanța le știți, dle Președinte Ciolacu. Ce nu știți, cel mai probabil, este că aici blatul a fost la înalt nivel. Stroe nu doar că a vândut meciul la Primăria Constanța, dar l-a vândut și la nivel de județ. Altfel, nu se poate explica de ce candidatul PSD a ieșit pe locul 3 la Primărie și de ce cu toate reușitele RAJA, un nimeni în drum l-a bătut umilitor pe Felix Stroe la Consiliul Județean. Culmea, după alegeri, RAJA a ajuns pe mâna PNL, pentru că este condusă de un om al liberalilor. Asta ca să vedeți de fapt care au fost mizele: sutele de milioane de euro de la RAJA și capitalul de imagine pentru primăriile din Constanța și alte seci sau sute din țară, pentru că RAJA s-a extins ca o caracatiță.  

Iar drept recompensă pentru că sunt niște trădători și pierzători, Stroe și Dumitrache s-au premiat, în ciuda organizației județene și s-a pus pe locurile 1 la Senat – Stroe și la Camera Deputaților – Ileana Dumitrache (fata Vicelui Dumitrache, asociatul de afaceri al lui Stroe). Poate o stiți pe Ileana, e fata aceea brunețică, care cică e parlamentar PSD, dar care a ajuns să ne facă de râs la televizor în toată țara pentru că vorbește mai puțin pe lună în Parlament decât îi ia unui om să strănute!   Dacă vi s-a părut mic scorul de la locale din județul Constanța, stimate dle Președinte, atunci în decembrie acel rezultat vi se va părea precum Raiul în comparație cu ce va obține organizația dacă mai rămânem conduși de Felix Stroe.

De aceea spunem că ați făcut bine că ați respins listele, dar mai aveți un pas de făcut: Deparazitați PSD Constanța de Felix Stroe și acoliții săi.  

Cu respect, vă cerem următoarele, nu pentru noi, ci pentru întregul PSD:

  1. Demiterea lui Felix Stroe din funcția de președinte PSD Constanța.
  2. Demiterea lui Ion Dumitrache din funcția de conducere în cadrul PSD Constanța.
  3. Scoaterea definitivă de pe lista de candidați a lui Felix Stroe – blatistul acestor alegeri în județul Constanța.
  4. Scoaterea definitivă de pe lista de candidați a Ilenei Dumitrache – cel mai slab parlamentar PSD.

Membrii și simpatizanții PSD Constanța care chiar au muncit la locale    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Membrii și simpatizanții PSD Constanța care chiar au muncit la locale să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...