Pro Băsescu - Cetățean al Republicii Moldova.

Considerăm că retragerea cetățeniei moldovenești lui Traian Băsescu este o palmă dată de Dodon tuturor basarabenilor care gândesc și simt românește. Niciun președinte din istoria modernă a R.Moldova nu a făcut mai mult pentru țara noastră și cetățenii săi decât Traian Băsescu. De aceea, moldovenii l-au susținut de fiecare dată. Domnul Băsescu se bucură de tot sprijinul, respectul și dragostea noastră. Semnează această petiție în susținerea cetățeniei moldovenești acordată lui Traian Băsescu de către poporul Republicii Moldova.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.