PL-x 418 / 2023

Proiect de lege ce vine sa modifice codul amenajarii teritoriului, urbaniamului si constructiilor.

De ce nu sunt de acord:

1.Vor sa introduca "ciclu de viata al constructiei", adica ei vor hotari cat timp constructia ta v-a sta in picioare.O sa aiba locuintele nostre termen de expirare.Nu-i mai plance primarului acoperisul tau , te v-a soma sa-l schimbi sau iti darama casa.

2.Vor sa introduca "Masuri pentru respectarea angajamantelor din PNRR,care vizeaza imbunatatirea calitatii aerului si cresterea  performantei enegetice a cladirilor".Adica UE vrea ca locuinta nostra sa polueze cat mai putin, te vor obliga sa o aduci la standarde UE , daca nu amenzi, daca nu ai bani vei fi sanctionat.

3.Vor sa introduca sisteme automte de control a temperaturii in cladirile noi.Adica la tine in casa o sa faci maxim 16 grade pt c asa am zis noi, trebuie sa facem economie sa acoperim gaura din buget.La fel ca pe vreme comunismului.

Prin semnătura mea, autorizez Tulpan Andrei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.