Pierderea mandatului de Deputat în caz de migrare către alt partid sau părăsirea partidului în care a fost ales la sufragiu

Noi, Cetățenii Republicii Moldova semnând această petiție în conformitate cu articolul 52 aliniatul 1 al Constituției Republicii Moldova cerem deputaților în parlament să vină cu o inițiativă legislativă în vederea modificării Constituției prin suplinirea articolului 68 "Mandatul Reprezentativ" cu aliniatul 3 care va prevede "Pierderea mandatului de deputat în caz de înscriere în alt partid diferit de acel pentru care a fost ales reprezentat la sufragiu, precum și părăsirea partidului pe listele căruia a fost ales."

Ruslan Pîrlog    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ruslan Pîrlog să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.