Petitie pentru asfaltarea strazii D25 din orasul Navodari,Judetul Constanta

Catre Primaria Orasului Navodari,

Prin aceasta petitie dorim sa ne exprimam nemultumirea pentru nepasarea cu privire la starea strazii D 25, o strada careia ii lipseste asfaltul, iluminatul public,cosuri de gunoi, o strada plina de gropi, denivelari, praf si noroi. Este o strada parcursa zilnic de sute de automobile si pietoni. Este o strada de acces pentru mii de apartamente si vile turistice, dar care arata ca o strada parasita dintr-o zona defavorizata. Lipsa unui trotuar face din aceasta strada un pericol public pentru pietoni, in special pentru copii.

Pe aceasta cale solicitam institutiei dumneavoastra sa ia masuri urgente pentru remedierea situatiei expuse. Astfel, prezentul petitionar solicita urmatoarele:

a) asfaltarea strazii D25 si a trotuarului aferent;

b) introducerea iluminatului public pe strada

c) amplasarea cosurilor stradale de gunoi 

d) toate cele necesare pentru a putea circula in siguranta pe strada.

Va multumim!PHOTO-2022-05-14-14-13-43_(1)2.jpgPHOTO-2022-05-14-14-13-43_(2)2.jpgPHOTO-2022-05-14-14-13-432.jpgIMG-20220514-WA00252.jpg


Asociatia de proprietari D&D Residence    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia de proprietari D&D Residence să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...