**Petitie pentru Renovarea Parcului Floreasca**

196b37b4-dd77-4d9d-ba53-4b6d4e9a48301.jpeg

Către: Primăria Municipiului București

 

Subsemnații, cetățeni ai Municipiului București, dorim să ne exprimăm profunda îngrijorare și nemulțumire cu privire la starea de degradare în care se află Parcul Floreasca. De la începutul anului 2023, parcul a fost lăsat în paragină, fără a beneficia de lucrările de renovare necesare pentru a asigura un spațiu verde adecvat și sigur pentru locuitorii orașului nostru.

 

Parcul Floreasca a fost dintotdeauna un loc de recreere și relaxare pentru noi și familiile noastre. Cu toate acestea, în ultimele luni, starea sa s-a deteriorat vizibil: aleile sunt deteriorate, bănci lipsesc sau sunt rupte, iar spațiile verzi nu mai sunt întreținute corespunzător. Această situație nu numai că afectează aspectul estetic al parcului, dar reprezintă și un pericol pentru cei care îl frecventează.

 

Considerăm că este datoria autorităților locale să asigure întreținerea și renovarea parcurilor și spațiilor verzi din București. Parcurile sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea comunității, oferind un loc de refugiu de la agitația urbană și contribuind la calitatea aerului și a vieții noastre.

 

Prin prezenta petiție, solicităm:

 

1. Inițierea imediată a lucrărilor de renovare și întreținere a Parcului Floreasca.

2. Alocarea fondurilor necesare pentru restaurarea infrastructurii parcului, inclusiv reparația aleilor, înlocuirea băncilor deteriorate și reamenajarea spațiilor verzi.

3.Amenajarea unor locuri de recreere și joaca destinate copiilor și reamenajarea celor existente.

4.Asigurarea unei întrețineri periodice și constante a parcului pentru a preveni deteriorarea ulterioară.

5. Informarea publicului cu privire la planurile și termenele de execuție a lucrărilor de renovare.

 

Solicităm Primăriei Municipiului București să trateze cu prioritate această problemă și să ia măsurile necesare pentru a readuce Parcul Floreasca la standardele de odinioară. Ne dorim să ne putem bucura din nou de un parc curat, sigur și frumos amenajat.

 

Cu respect,

Cetățenii Municipiului București


Cetatenii Municipiului Bucuresti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Cetatenii Municipiului Bucuresti va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...