Petiție pentru începerea imediată a renovării sălii de gimnastică a Liceului cu Program Sportiv

Vă invităm să semnați această petiție pentru a cere conducerii Liceului cu program sportiv, ISJ Maramures, precum si conducerii mun. Baia Mare, începerea imediată renovării sălii de gimnastică a Liceului cu Program Sportiv.

Noi, semnatarii acestei petiții, părinți ai elevilor Liceului cu Program Sportiv, precum și ai sportivilor care își desfașoară antrenamentele in acestă sală, ne exprimăm profunda preocupare cu privire la starea precară în care se află sala de gimnastică a Liceului cu Program Sportiv, care găzduiește antrenamentele și competițiile de gimnastică ritmică de performanță.

Această sală reprezintă o parte vitală a infrastructurii necesare pentru pregătirea sportivilor și obținerea de rezultate deosebite la nivel național și internațional. Din păcate, sala a fost închisă de către autoritățile sanitare, datorită infiltrațiilor de apă, care au adus-o in stare de nefuncționare, ceea ce a afectat grav pregătirea și performanța gimnastelor. În lipsa unei săli adecvate, aceste tinere sportive nu pot să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim.

Gimnastica ritmică este un sport care necesită efort și dedicație, iar rezultatele obținute de aceste fete sunt remarcabile. Ele au adus recunoaștere nu doar școlii noastre, ci și orașului și țării noastre prin performanțele lor impresionante în competițiile naționale și internaționale.

Printre motivele pentru care solicităm începerea renovării sălii de gimnastică se numără:

1.   Siguranța sportivilor: Sala de gimnastică prezintă defecțiuni și deteriorări care pot pune în pericol siguranța și starea de sanatate a sportivilor în timpul antrenamentelor și competițiilor.

2.   Calitatea antrenamentelor: Infrastructura învechită și neadecvată afectează calitatea antrenamentelor și, implicit, performanțele sportivilor.

3.   Promovarea performanței sportive: Pentru a menține nivelul ridicat de performanță și pentru a continua să obținem rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale, este necesară o infrastructură modernă și funcțională.

4.   Recunoașterea și prestigiul: Sala de gimnastică reprezintă imaginea liceului nostru și este un factor important în atragerea și retenția talentelor în domeniul gimnasticii ritmice.

Prin urmare, cerem autorităților competente să aloce fondurile necesare pentru începerea imediată a renovării sălii de gimnastică a Liceului cu Program Sportiv, în vederea asigurării unui mediu sigur și adecvat pentru pregătirea sportivilor și obținerea de rezultate remarcabile.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Asociatia de parinti a Liceului cu Program Sportiv Baia Mare    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia de parinti a Liceului cu Program Sportiv Baia Mare să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.