Petitie pentru demisia primarului Ploiestiului, Adrian Dobre, pentru lipsa de responsabilitate, indiferenta si nepasarea de care a dat dovada in gestionarea grevei TCE care a avut loc in ultimele zile

Prieteni ... am asistat indignat in ultimele zile la haosul total din orasul Ploiesti generat de greva celor de la TCE, societatea care se ocupa de transportul public in acest oras. Nu poti sta nepasator si privi cu indiferenta cum mii de oameni asteapta in frig un autobuz care sa-i duca la servici! Nu poti sta nepasator si privi cu indiferenta cum mii de copii asteapta afara, in frig, un autobuz care sa-i duca la scoala! Nu poti sta nepasator si privi cu indiferenta cum mii de batrani, unii probabil bolnavi, asteapta pe un frig patrunzator, un mijloc de transport care sa-i duca la o farmacie, un spital sau la un magazin de unde sa-si cumpere cele necesare!

Exact acest lucru a facut primarul Ploiestiului in aceste zile, cand, dand dovada de o crasa iresponsabilitate si indiferenta fata de cetatenii care l-au pus in aceasta functie publica, nu a avut nici macar bunavointa de a discuta problemele celor de la TCE, societate aflata in pragul falimentului si sub tutela Primariei.

Conform legii, trebuia sa fie asigurat cu mijloace de transport, 30% din fiecare traseu. Zilele acestea, eu care circul in fiecare zi cu autobuzul, nu am vazut nici macar un mijloc de transport in orasul Ploiesti!

Ceea ce m-a indignat foarte tare si m-a facut sa demarez aceasta petitie online spre a cere DEMISIA primarului Adrian Dobre, este un fapt extrem de trist la care am fost martor ieri dimineata: o femeie in varsta, cu un carucior in mana, probabil dupa ce facuse piata la Halele Centrale, pur si simplu fiind in statia Coreco din centru, si-a pierdut cunostinta si a cazut pe trotuar in fata mea, mai mult ca sigur din cauza frigului si a asteptarii in van a unui mijloc de transport care sa o duca acasa. Spiritul civic al cetatenilor care se aflau la acel moment in statie, s-a dovedit salvator, doamna fiind transportata pe brate la o farmacie aflata in apropiere, pana in momentul in care si-a revenit.

Este INACCEPTABIL ce s-a intamplat in aceste zile in orasul Ploiesti. Este INACCEPTABIL ca ploiestenii in anul 2017 sa aiba atat de mult de suferit, neputand utiliza transportul in comun zile intregi!

Ma intreb cine plateste pentru suferinta parintilor nostri, cine plateste pentru copiii care nu au putut ajunge la scoli, cine plateste pentru miile de ore de intarziere la locurile de munca ale cetatenilor acestui oras?

Vorbea acest primar incompetent zilele trecute,de dorinta lui de a transforma Ploiestiul in "Citadela Viitorului". Nu pot decat sa zambesc cu amaraciune, sa privesc in jurul meu si sa observ ca, din pacate, fiindca este orasul in care m-am nascut si pe care il iubesc enorm, este un oras care cu acest primar, nu reuseste nici macar sa se mentina pe linia de plutire. Daca imi permiteti o comparatie, mergand in fiecare zi pe strazile lui, interactionand cu oamenii si ascultandu-le nemultumirile, nu il pot asocia decat cu Titanicul, care dupa ce a lovit aisbergul, a avut soarta pecetluita!

Ma doare cand vad ca, in conditiile in care primarul Adrian Dobre a avut inca din luna Septembrie hotarea Consiliului Local Ploiesti prin care trebuia sa vireze in conturile societatii TCE banii necesari pentru salariile angajatilor, nu a facut absolut nimic, generand acum nemultumirea justificata a angajatilor TCE si totodata acest haos total din Ploiesti!

De aceea eu, ca simplu cetatean, consider ca primarul Adrian Dobre si-a dovedit inca odata INCOMPETENTA, IRESPONSABILITATEA SI LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM in gestionarea activitatilor administrative ale acestui oras!

Consider ca singura solutie ca orasul Ploiesti sa reintre pe fagasul normal, este ca acest primar sa dea dovada de o minima urma de demnitate si sa-si prezinte DEMISIA cat mai urgent posibil!

Sustin DEMISIA primarului orasului Ploiesti, Adrian Dobre!


Bogdan Dumitrescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook