Petitie Impotriva sistarii apei in Comuna Cernadia - Baia de Fier

Catre
Primaria Baia de Fier
In atentia:
- Domnului Primar Dumitru Turbaceanu

SESIZARE
Urmare a sistarii apei potabile in comuna Cernadia -Baia de Fier initiem prezenta petitie online prin care intelegem sa reclamam Primariei urmatoarele aspecte care in prezent nu corespund cu drepturile/nevoile locuitorilor comunei Cernadia.
1. Problema distributiei apei potabile in comuna Cernadia, Baia de Fier , problema nerezolvata de foarte mult timp (ani) de catre Primaria Baia de Fier . Deasemenea , "beneficiem " de un program de distribuire a apei hotarat unilateral de catre furnizor(i) , favorizand pe cei din Ranca( turismul - tunuri de zapada cu apa satului) , fara ca sa ne fi fost ceruta parerea , fara sa fi fost preveniti , anuntati , intrebati , in fiecare vara /iarna sau de fiecare sarbatoare legala/ zile libere ce formeaza minivacante pentru turistii de la Ranca.
In aceste conditii si , mai ales dupa ultima "isprava" a sus numitilor responsabili , in urma careia ani de zile am intampinat Sfintele Sarbatori nespalati , nemancati , insetati si bolnavi de nervi ,  si ca sa nu intampinam si anul acesta Sfintul Craciun in aceleasi conditii , consideram ca a venit momentul sa facem ceva pentru a schimba actuala stare a lucrurilor. Sa nu uitam ca suntem si in pandemie si apa este un strict necesar in aceasta perioada.
Astfel , propunem aceasta strangere de semnaturi , in vederea soluționarii problemei asigurării cu apă potabilă în comuna Cernadia.

2. Problema asfaltarii pe Aleea de pe str. Bolovani si nu numai nu este finalizata de ani de zile cu toate ca au inceput lucrarile si le-au lasat balta traficul auto facandu-se cu dificultate. Din nou, nu cunoastem sa existe vreo reactie a Primariei fata de aceasta situatie.

Rugăm ca toate deciziile să fie luate de comun acord cu subsemnații pentru a găsi o rezolvare rezonabilă a acestor probleme.

Va solicitam respectuos sa dati curs prezentei Sesizari,
Va multumim anticipat.
Cu stima

Locuitorii Comunei - Cernadia Baia de fier