Petitie impotriva majorarii de 7 ori a taxei pentru parcarile de resedinta din Bucuresti

   Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti 27.04.2021 propunerea celor 6 primari de sector de a creste de 7 ori taxele pentru parcarile de resedinta, incepand cu data de 01.01.2022.  84 lei/an (suma platita in prezent) este o suma rezonabila  pentru o parcare ce inainte era la liber. Pentru 2 linii trasate anual pe asfalt pentru un loc de parcare ce inainte era la liber, brusc azi se platesc 84 lei, 600 lei la anul, etc.   Muncim doar pentru a plati taxe la stat?  Platim 45% din salariu pentru CAS, CASS, somaj, impozit pe venit si fond de pensii.  Platim 19% TVA la orice cumparam cu banii ramasi. Platim impozit pentru masina, casa, teren sau orice ban facem in plus. Semnati aceasta petitie pentru ca:

   ·  Aceste locuri de parcare au fost facute inainte de 1989, odata cu blocurile de care apartin;

  ·  Nu trebuie sa suportam noi, vechii riverani, nota de plata pentru modul haotic in care s-au construit blocuri noi in cartierele noastre, fara sa aibe asigurate suficiente locuri de parcare;

·    Pensiile nu au crescut de 7 ori;

·    Salariile nu au crescut de 7 ori;

·    Taxa de parcare ar ajunge sa fie mult mai mare decat impozitul pe un imobil.

·    Riveranii nu au fost consultati;

·    Daca dam mai multi bani ar trebui sa primim mai mult in schimb. Nu este precizata destinatia (investitii sau servicii) acestei taxe majorate incepand cu anul viitor;

·    Vor urma alte asemenea cresteri abuzive de taxe si impozite, in ciuda promisiunilor ferme dinainte de alegeri ale actualilor alesi  ca nu vor fi majorate taxele si impozitele.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adrian Sandu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...