Petiție privind îmbunătățirea transportului public în cartierul Avantgarden Bartolomeu

autobuz_2.jpg

Ținând cont că densitatea mare a populației din zonă justifică suplimentarea transportului public și având în vedere că în prezent lipsa de atractivitate a acestui serviciu determină ca cea mai mare parte a populației să utilizeze autoturismele personale pentru deplasările zilnice, Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden propune următoarele și are nevoie de cât mai mulți susținători pentru a adresa aceste cerințe Primăriei și Regiei Autonome de Transport Brașov:

1. Creșterea frecvenței pe linia 15 în weekend, prin suplimentarea capacității de transport cu un autobuz, așa cum se întâmplă de pe data de 9 ianuarie în zilele lucrătoare;

2. Creșterea frecvenței pe linia 25 și prelungirea traseului ei până la terminalul Astra și în weekend și în afara orelor de vârf;

3. Creșterea frecvenței liniei 28 în orele de vârf prin suplimentarea cu un autobuz în plus față de situația actuală;

4. Amenajarea corespunzătoare a unei stații RATBV în zona intersecției strada Institutului cu apendicele dinspre strada Egretei, deoarece stația de pe acel amplasament este necorespunzător amenajată în prezent, fără alveolă, în vecinătatea unui șanț, care în orele serii poate pune în real pericol călătorii;

5. Amplasarea unui automat de bilete RATBV în stația de capăt a cartierului sau în cea de la parc, de pe strada Pelicanului.

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați,

Mihai Codruț Nanu, membru fondator al Asociației Comunitare Bartolomeu Avantgarden.

Mihai Codruț Nanu - Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden.    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Codruț Nanu - Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.