Petiție pentru păstrarea și restaurarea fântânilor arteziene din Parcul 1 Decembrie , Oradea

Parc-1-Decembrie-text13.jpgFântânile arteziene din parcul 1 Decembrie au incantat de-a lungul timpului mai multe generații de orădeni și sunt emblematice pentru acest parc. Proiectul de reabilitare a parcului pare să sugereze că aceste fântâni vor fi desființate cu posibilitatea construirii altora, deși din fotografile cu proiectul de reabilitare a parcului,  apărute până acum în presă  nu reiese ce fântâni vor fi amplasate și unde.

Cerem primăriei să păstreze și dacă este nevoie sa repare fântânile existente , acestea fiind, cum spuneam, emblematice pt parc, nefiind necesară sau dezirabilă desființarea lor. 

De asemenea, cerem primăriei să nu taie arborii maturi din acest parc, aceștia asigurând o oaza de confort termic pe timpul verii, și contribuie la îmbunătățirea calității aerului. 

Cerem ca aceste proiecte de reabilitare sa fie făcute cu grija pentru natură precum și cu respect pentru integrarea unor elemente emblematice existente într-un design nou. 

 


Oradea pentru toti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oradea pentru toti să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...