Petiție pentru ursul omorât din Harghita!

Vă rog să ne urmăriți și să ne susțineți in acest demers pe pagină de Facebook "Iubim Animalele".inbound134218190274163137.jpg

Dupa aproape 19 ore de suferință cruntă ursul a fost impuscat în mijlocul străzii dupa un consult sumar al unui medic veterinar. Medicii din alte tari se chinuie ore in sir sa salveze un animal, indiferent de cate eforturi sunt necesare. Zeci de medicii veterinari au spus ca ursul putea sa fie operat si sa traiasca.

Prin aceasta petiție susțin sancționarea medicului ce a consultat ursul și a decis că este necesar să fie omorât, acel medic nu mai are dreptul să decidă soarta nici unui animal! Vă rog să semnați petiția, doar prin felul acesta putem să facem ceva și să apărăm drepturile animalelor.

Vă rog să ne urmăriți și să ne susțineți in acest demers pe pagină de fb:

FB_IMG_1574009641309.jpgFB_IMG_1574044787057.jpgJRVwga0CDp.png

Iubim Animalelee    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Iubim Animalelee să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.