Petiție pentru ursul omorât din Harghita!

 Vă rog să ne urmăriți și să ne susțineți in acest demers pe pagină de Facebook "Iubim Animalele".inbound134218190274163137.jpg

https://www.facebook.com/IubescAnimalelee/

Dupa aproape 19 ore de suferință cruntă ursul a fost impuscat în mijlocul străzii dupa un consult sumar al unui medic veterinar. Medicii din alte tari se chinuie ore in sir sa salveze un animal, indiferent de cate eforturi sunt necesare. Zeci de medicii veterinari au spus ca ursul putea sa fie operat si sa traiasca.

 

Prin aceasta petiție susțin sancționarea medicului ce a consultat ursul și a decis că este necesar să fie omorât, acel medic nu mai are dreptul să decidă soarta nici unui animal! Vă rog să semnați petiția, doar prin felul acesta putem să facem ceva și să apărăm drepturile animalelor.

Vă rog să ne urmăriți și să ne susțineți in acest demers pe pagină de fb:

https://www.facebook.com/IubescAnimalelee/

 

FB_IMG_1574009641309.jpgFB_IMG_1574044787057.jpgJRVwga0CDp.png


Iubim Animalelee    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Iubim Animalelee să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...