Pedepse maxime celui ce ucide pisici cu ajutorul cainelui dresat

Propunere de lege ferenda: obligativitatea avizului psihologie in specialitatea psihologie clinica pentru viitorii si actualii proprietari de caini de talie medie si mare, indiferent de incadrarea lor ca nivel de agresivitate, asemeni aspirantilor la persmisul port-arma, motivatia contand in faptul ca persoanele cu tulburari de conduita sau de personalitate de tip anti-sociala pot sa-si satisfaca placerea de a ucide, cu intentie, folosindu-se de animalul fara discernamant, pe care-l dreseaza special.

Solicit pedepsirea cu inchisoarea a faptelor infractionale, cu pedeapsa maxima, precum si interzicerea dreptului de a mai poseda un animal care poate fi dresat pentru a ucide, pe tot parcursul vietii.

Dacă eu ca psiholog, cunoscând natura psihicului uman, nu iau atitudine în fața cruzimii și a pericolului social al celor cu probleme anti-sociale, atunci cine?

Știu că nu sunt singură în demersul meu, iar Vasile Alexandru, din Arad, a avut "ghinion" că s-a simțit FERICIT ucigând prin câine cei doi pisoi albi ai mei.

Unul l-a ucis de plăcere, pe cel de-al doilea din răzbunare sadică, pentru a ma intimida si hartui, dupa ce l-am postat pe pagina de facebook, fiind indicat de martori ca autor.

Multe pisici au fost ucise și aruncate la tomberon.

Mulți copii, baieti și fete, au fost agresat verbal și fizic de acest individ. Multe persoane au fost injurate și bruscate de el.

Nu e corect să tolerăm astfel de comportament.

Cei care se tem, încă, vor învăța lecția curajului, empatiei, bunei-credințe.

Nu este vorba doar de Athos și Maxi, considerați ființe și membri de familie (iubitorii de animale stiu ce spun și ce simt), este vorba de un individ neintegrat in societate, cu discernământ, cu dispreț față de normele sociale și față de valorile morale.

Este vorba de actele care le face, cu intenție ( nu-i așa, martori și victime ale faptelor lui?), este vorba de aplicarea legilor ...
...poate este vorba de copilul tău înfricoșat cândva de acest ins...
...poate e vorba de pisicile moarte în același mod la Kaufland în Vlaicu...
...poate e vorba de profesorii lui sau de colegii lui, care nu au avut parte de ore de calitate din cauza acestui ins...
...poate...

Eu sunt mai puternică decât am fost ieri și mai convinsă!!!

Am întins o mână acestui ins, chiar dacă dimineața l-a ucis pe Maxi din răzbunare.

...e vorba de societate, e vorba de modelele pe care le oferim copiilor...

E vorba de noi toți!

Vă mulțumesc pentru susținere tuturor si va rog sa distribuiti si sa semnati petitia.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ramona Pencea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )