Pedeapsa pentru LIDL. Refuz sa cumpar de la magazinele care exploateaza proprii angajati! STOP ABUZ, STOP CORPORATII STRAINE, STOP EXPLOATARE, STOP CORUPTIE, STOP SCLAVIE MODERNA!

Am facut aceasta petitie impotriva cazurile de exploatare a muncitorilor comerciali din Romania si sunt foarte multe, in special pentru companiile straine ce adopta in Romania sclavia moderna.  In mod special fac referire la cazul de la Timisoara unde o tanara de doar 30 de ani, sanatoasa clinic a decedat in urma surmenajului datorat solicitarii explicite si exagerate prin care a fost supusa de catre managementul companiei Lidl. Colegii au mentionat ca era o tanara activa si sanatoasa, insa era supusa la stres si munca extra ce nu era mentionata in contract, ca de altfel la toti angajatii Lidl, la munca nejustificata si care nu intra in atributiile sale, astfel i-au fost incalcate drepturile sale si contractul de munca in care trebuia stipulat descrierea pozitiei sale in companie.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Anonim să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook