Pedeapsa cu închisoarea pentru violența împotriva animalelor!

Am făcut aceasta petiție in urma celor întâmplate ieri in județul Timiș cu acea cățelușa târâtă de mașină și apoi legată de un stâlp.

Aici aveți cele relatate de Kata Bdt, martora și ajutorul cățelușei: “

Asta inseamna sa fi "om" ? Va rog din suflet daca cineva a vazut un jeep alb tarand acest caine sa ne dea cat mai multe informatii despre individ pentru ca asa ceva nu se iarta ! Noi am gasit.o pe Str. Garii legata de stalp intr.o stare critica ! Mentionez ca acest caine a fost extrem de docil si bland in momentul in care am vrut sa ii desfac lantul cu care era prinsa de stalp ba mai mult a urcat singura in masina pentru a o duce la cabinet in ciuda stari in care a fost adus culmea tot de un "om"! Va rog din suflet macar cu un numar de inmatriculare sa ne ajutati !Nu se mai poate sa se închidă ochii de fiecare data când cineva își bate joc de un animal, cazul este mediatizat pana când apare altul, se uita și iarăși nimeni nu mai face nimic.”

Trebuie conștientizat ca acești oameni care sunt capabili de asemenea cruzimi, cu siguranța sunt capabili sa facă același lucru și oamenilor, și da, poți fii chiar tu intr-o zi sau cineva drag tie. 

Va rog dați share masiv și semnați petiția, criminalul trebuie pedepsit!!!


iulia chichisan    Contactați autorul petiției