Pastram salile de fitness deschise in Timisoara

    Având în vedere ca anul trecut s-au închis sălile de fitness, iar rata de infectare s-a menținut crescuta, noi, pasionații de sport, consideram ca sălile deschise sunt necesare. De ce sunt necesare? Pentru sănătatea noastră atât fizica și psihica!

OMS recunoaște că, în acest secol, obezitatea are o prevalență egală sau mai mare comparativ cu

malnutriția și bolile infecțioase. De aceea, în lipsa unor măsuri drastice de prevenție și tratament, în 2025

peste 50% din populația lumii va fi obeză. Deci de ce sa nu prevenim acest lucru prin a îndruma populația sa facă sport? În plus, 

academicienii de la Sheffield Hallam University în urma unui studiu care a început în septembrie, susțin ca șansele de infectare cu Coronavirus sunt minime. 

Din 62 de milioane de vizite la sală în 14 ţări din Europa, doar 487 au rezultat în infectări. Echivalentul a sub 0,8 cazuri la o sută de mii de vizite la sală.

Vă rugăm, nu închideți sălile! 

 


Bobesi Dumitru Alexandru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Bobesi Dumitru Alexandru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...