Pasaj subteran DN1

Această petiție, are scopul de a face posibilă trecerea mai ușoră și în siguranță, din Orașul Otopeni spre stația de autobuz și vice-versa, a pietonilor (părinți cu bebeluși, bicicliști, vârstnici, etc.), fără a fi nevoie de pasarela cu lift, deoarece liftul se strică cel puțin o dată pe săptămână - costurile de întreținere sunt foarte ridicate.

Cei ce au nevoie să ajungă la stația de autobuz, Bancă, Poștă sau să viziteze un prieten, se confruntă de multe ori cu urcatul/coborâtul treptelor (azi, 09.08.2022, un vârstnic, în jur de 80 de ani s-a confruntat cu această problemă, vizibil fiind stabilitatea dânsului - nu este singurul caz, iar tragedii se pot întâmpla).

Drept urmare, un pasaj subteran este cel mai sigur, ușor de traversat, fără costuri mari de întreținere.

Subteran este viitorul. Cu cât ne ridicăm mai sus, cu atât risipim un buget ce ar putea ajuta la îmbunătățirea orașului.


Ioana Gheorghe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ioana Gheorghe să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...