Parintii platesc taxa sa isi ia copiii acasa de la scoala publica 280 mutata partial la Electromagnetica

IMG_20231207_1824412.jpgIMG_20231207_1821404.jpg      Ca si introducere voi reaminti ca o parte din Scoala 280 (Sectorul 5) a fost relocata in incinta Electromagnetica de anul trecut, primaria sectorului achitand aici o chirie lunara urmand ca scoala veche sa fie daramata pentru a se reconstrui una noua, nefiind infaptuit niciun demers pana acum in acest sens.

     De săptămâna trecuta timpul de stationare gratuita in incinta Electromagnetica s-a redus la jumătate fiind acum de 30 de minute. Noi, parintii care aducem si luam copiii de la scoala nu ne putem incadra in aceasta limita de timp deoarece copiii nu ies in acelasi timp din cladire (asa cum, de altfel, este normal), iar la bariera de iesire se formeaza coloana de masini. Pe masura ce ajungem fiecare in fata barierei, ne expira timpul de stationare si trebuie sa achitam cate 10 lei pe ora altfel aceasta nu se deschide sa ne lase sa iesim. Mai mult, noua conducere Electromagnetica a decis ca persoanelor, care nu doresc sa plateasca si sunt lasate sa iasa, li se blocheaza accesul din sistem dupa numarul autovehiculului. 

Motivele pentru care aceasta petitie trebuie sustinuta:

1. Pentru faptul ca nu este normal ca parintii sa achite taxa  sa isi poata lua copilul de la scoala; Scoala 280 fiind institutie de stat care reprezinta invatamantul gratuit.

2. Daca ne complacem si in situatia de față, vor urma si alte umilinte deoarece vestea ca suntem toleranti circula mai departe.

Va multumesc pentru implicare!


Chelaru Mirela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Chelaru Mirela va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...