Parc in Noul Popesti

“Noul Popesti” cunoaste o rapida dezvoltare urbana: numarul locuintelor si al locuitorilor din aceasta zona creste in ritm accelerat. Asigurarea calitatii ridicate a vietii locuitorilor este esentiala pentru ca dezvoltarea sa fie durabila. Pentru aceasta, Noul Popesti are nevoie acum de un parc si de mai multe spatii verzi amenajate!

Astazi incepem demersurile necesare pentru amenajarea parcului de care vor beneficia cele peste o mie de familii care locuiesc in noile blocuri din zona statiei de metrou Dimitrie Leonida - Str Drumul Fermei, Str Popesti Vest, etc.

Primul pas este sa strangem cat mai multe semnaturi.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Alina Butum. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.