Oprirea construirii unei clădiri lângă Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu din Targu-Mures

15185163928191166084208.jpgLângă Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu există un spatiu verde foarte frumos (sau exista până când muncitorii au tăiat cam 8-9 copaci frumoși). E foarte plăcut să vezi un spatiu verde lângă liceu din geam și de oriunde, dar odată cu construirea unei clădiri peisajul va dispărea și va deveni unul monoton cum se poate vedea in tot orașul. Mai presus de asta, clădirea nu va lăsa să se vadă liceului la stradă, iar construirea ei va produce o grămadă de gălăgie ce va deranja elevii în timpul orelor.

Va rog frumos să susțineți această petiție deoarece e păcat să fie înlăturat spațiul verde in scopul ridicării unei clădiri fix in fața liceului.


Ghemes Eduard Iustian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ghemes Eduard Iustian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...