Oprirea cladirilor construite abuziv ce nu respectă distanță legală și darmate cele construite abuziv și nu respectă legea

STOP CONSTRUCTIILOR ABUZIVE CE APAR PESTE NOAPTE SI NU RESPECTĂ DISTANȚĂ DINTRE VECINII ȘI LINIA DE HOTAR ...BINE ÎNȚELES RIDICATE CU MULTĂ ȘPAGĂ HAIDEȚI SĂ CEREM TRAGEREA LA RASPUNDERE A CELOR CE LE-AU PERMIS SĂ CONSTRUIASCĂ SI DEMISIA LOR ..SI BINE ÎNȚELES DĂRÂMAREA CLADIRILOR CE NU RESPECTĂ LEGEA SI ÎNCALCĂ ABUZIV TOATE DREPTURILE VECINILOR..ȘTIU CĂ MULȚI SE AFLĂ IN ACEASTĂ SITUAȚIE...CU LUMINA GEAMURILOR BLOCATĂ..FĂRĂ LINIA DE HOTAR PT A PUTEA FACE REPARAȚII PE SPATELE CASELOR SAU LATERALE SI MULTE ALTE EXEMPLE...MULȚI NU AU AVUT BANI PT A MERGE IN TRIBUNALE SI SAU COMFORMAT CU SITUAȚIA..SAU ALȚI AU FOST BLOCAȚI DE GREII DIN SISTEM CORUPȚI.

COSTACHE PETRONELA    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe COSTACHE PETRONELA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.