Oprim importul de gaze din Rusia acum!

Romania-gaze-rusesti-criza-ruso-ucraineana-gaze-naturale.jpgCumpărând în continuare gaze din Rusia, România alimentează mașina de război care ucide în fiecare zi civili nevinovați în Ucraina. Guvernul României trebuie să treacă de la vorbe la fapte și trebuie să oprească importul de gaze din Federația Rusă.

România nu are nevoie de gazele rusești! Gazele importate de la ruși sunt o slăbiciune și o breșă de securitate creată de agenți ai Moscovei care au urmărit să submineze independența energetică a României, îmbogățindu-se în același timp prin interpuși. România are propriile rezerve care pot asigura mult peste consumul intern. Folosiți aceste resurse în interesul cetățenilor și asigurați un preț accesibil și corect.

Opriți importul de gaze din Rusia acum! Opriți măcelul finanțat din banii românilor!

Alexandru Marian Toniuc    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Marian Toniuc să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.