O Vrem pe Maia Sandu Premier in Republica Moldova

O Vrem pe Maia Sandu Premier in Republica  Moldova  ,DISTRIBUITI ACEASTA PETITIE!! Nu trebuie sa stam fara sa facem nimic cand vedem ca legislatia este calcata in picioare  de anumiti Politicieni de la Chisinau ,trebuie sa ne implicam sa o sustinem  pentru ca este o persoana integra si cred ca a demonstrat ca ministru al educatiei  ca se pot schimba lucrurile si la noi.

Are studii  peste hotare la  Harvard  experienta economica la banca Mondiala ,a pus capat copiatului la bac reforme in invatamint ,doreste #schimbarea Guvernatorului BNM si Procurorului General smd

va rog spuneti-va parerea si semnatii

# SEMNEZ CA SE POATE   ACUM SI PE FACEBOOK  https://www.facebook.com/groups/122339284774682/?pnref=story

Prin semnare, autorizez pe andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.