Nu vrem reinstalarea lui Cîmpeanu la Ministerul Educatiei!

Copiii sunt ultimii pe lista de preocupari a ministerului condus pana acum de Cîmpeanu. Copiii care au pierdut lupta cu viata din cauza prezentei fizice la scoala la rate de incidenta imensa, zeci de mii de alti copii infectati, cadre didactice decedate sau in stare grava, neasigurarea tehnologiei adoptate de toate tarile pentru a se putea preda online in orice colt al Romaniei, tara cu una din cele mai bune viteze de internet din lume: toate sunt opera aceluiasi management. Vacanta fortata aduce cu ea stoparea procesului educational care putea continua online, parinti neplatiti care sunt obligati sa stea acasa, cu copiii , plimbari la liber peste tot, nu numai mall-uri .Nu il mai vrem pe Cîmpeanu in fruntea Educatiei! Aduceti un ministru responsabil, caruia sa ii pese de elevi, parinti si cadrele didactice!

Andreea Berkhout. Parinti pentru Sanatatea Copiilor din Romania    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Andreea Berkhout. Parinti pentru Sanatatea Copiilor din Romania să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.