Nu sustinem propunerea de a elimina un profil al Colegiului National "Titu Maiorescu" Aiud

Cea mai recentă propunere a ISJ a adus in calcul eliminarea unui profil de liceu, propunere ce a stârnit nemulțumire în rândul elevilor.

Noi, elevii, consideram ca fiecare dintre aceste specializari are rolul ei in modelarea tinerilor pe plan educational, iar eliminarea uneia dintre aceste specializari ar fi o piedica enorma pentru elevii pre-liceeni ai municipiului Aiud si localitatilor din jurul acestuia. Nu suntem de acord cu aceasta hotarare si ne exprimam nemultumirea fata de ea. Aceste decizii pot duce la schimbari grave, chiar si la abandon scolar din partea unor elevi.

Colegiul are momentan in filiera teoretica 3 specializari: 2 specializari ale profilului real - matematica informatica intensiv engleza si stiinte ale naturii, iar cea de a 3-a specializare este filologie intensiv engleza, profil umanist. Fiecare dintre aceste profile este important pentru realizarea carierelor , ex. medicina, IT, inginerie, psihologie, lingvistica, etc.

Colegiul National "Titu Maiorescu" Aiud este o unitate de invatamant de incredere, un colegiu care aduce renume orasului si cu care ne putem mandri. Pregateste elevii la standarde educationale inalte, alaturi de cadre didactice cu studii superioare, ofera o gama variata de activitati cultural-educative si sportive si are o baza materiala moderna. Ne mandrim cu rezultate exceptional de bune, cum ar fi promovabilitatea la examenul de bacalaureat din 2018 cu 98,21%, un procentaj de 95,51 in anul 2019, numeoroase premii la olimpiade si concursuri nationale, insertia majoritatii absolventilor colegiului in institutiile de invatamant superior, s.a.m.d. 


Chira Corina - reprezentant al elevilor in Consiliul de Administratie    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Chira Corina - reprezentant al elevilor in Consiliul de Administratie să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...