Nu mai dăm bani pentru băncile comerciale din taxe, impozite și împrumuturi publice! Impunem revenirea BNR sub controlul statului român!

Atenționare! „Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.”

eveniment-email.png

Petiție adresată tuturor instituțiilor Statului Român!

Într-o deplină, conștientă și premeditată asociere, BNR prin intermediul „Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar” (FGDB) împreună cu unele bănci comerciale agreate, uneltesc și folosesc mijloace înșelătoare pentru a destabiliza securitatea națională.

În vederea săvârșirii acestor acte de trădare împotriva statului român se folosesc de legi cu un caracter total anticonstituțional și create parcă special pentru a putea pune populația țării să plătească aceste taxe de „protecție” sub formă de împrumuturi publice.

Datorită unor scheme complexe (inginerii financiare) între BNR și unele bănci comerciale, care sunt deja documentate și pregătite pentru a fi expuse, se creează o datorie falsă pentru cetățenii români.

Putem afirma că se atentează la securitatea națională.
Legea 51/1991 - Art. 3 „Constituie amenințări la adresa securității naționale a României următoarele: lit. m) orice acțiuni sau inacțiuni care lezează interesele economice strategice ale României (...)”
Interesele economice strategice ale României depind eminamente de gradul de îndatorare ca stat, iar îndatorarea prin această înșelare a cetățenilor dovedește lezarea acestor interese care fac obiectul securității naționale.
Cu cât un stat este mai îndatorat, mai ales prin fals, interesele economiei strategice sunt afectate, iar în cazul nostru putem vorbi de sabotarea nivelului de trai al cetățenilor.

Articolul 47 din Constituția României (Republicată) stipulează clar: (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.
Acțiunile BNR împreună cu unele bănci comerciale încalcă Constituția României (Republicată) și Legea 51/1991, fapt care atrage răspunderea penală pentru făptuitori conform Art. 394 Cod Penal litera b) subminarea economică, politică sau a capacității de apărare a statului; (...) se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

Pentru acestea inițiatorii petiției vor depune plângeri penale pe numele membrilor din Consiliul de Administrație al BNR și pe numele membrilor din conducerea unor bănci comerciale, fără a implica semnatarii acestei petiții.
Cei care vor dori să intervină ca parte vătămată în acest proces trebuie să ne scrie pe adresa de email petitie@consilierestrategica.ro.

Vom face o exemplificare pe scurt, urmând ca după strângerea de semnături să expunem în mod public întregul plan și metodele cu care suntem furați și îngropați în datorii pentru care nu suntem responsabili decât fiindcă așa vor BNR și unele bănci comerciale.

BNR prin FGDB poate acorda „despăgubiri” unor bănci comerciale fără să întrebe sau să dea socoteală cuiva de asta. Așa zisa garantare a depozitelor nu se referă doar la garantarea banilor depunătorilor (în limita a 100 mii euro/deponent) ci și la „redresarea băncilor”, conform Art. 26 din Legea nr. 311/2015.

În mod explicit aceasta înseamnă că de câte ori o bancă invocă probleme cu propriile investiții, fraude bancare (reale sau prelucrate din interior) sau orice alt motiv care duce la „rezoluția” băncii (art. 26, Legea nr. 311/2015) BNR îi oferă aceste sume prin diverse scheme.

Deși contribuția băncilor comerciale la FGDB nu este impusă de legea aminitită a fi mai mare de 0,8% „din cuantumul depozitelor acoperite ale instituţiilor de credit participante.” (Art. 13) BNR poate acorda fonduri „nelimitate”.

Spre exemplu acest 0,8% înseamnă că la o „acoperire” de 10 miliarde de euro a 10 bănci, fiecare bancă contribuie cu 8 milioane de euro, dar poate primi sume ce nu au limite superioare (pot primi oricât).

Banii cu care se plătesc aceste „rezoluții” de către BNR, prin intermediul FGDS, conform Ordonanței nr. 39/1996 provin din:

Articolul 9

(1) Fondul are următoarele resurse financiare:

a) contribuţiile iniţiale, anuale şi speciale ale instituţiilor de credit; (n.a. - 0,8%)

b) încasările din recuperarea creanţelor Fondului; (n.a. - nu există date publice clare în acest sens)

c) împrumuturi: (n.a. - unde se împrumută?)

1. de la instituţii de credit, de la societăţi financiare şi de la alte instituţii, cu excepţia Băncii Naţionale a României;

2. împrumuturi obligatare, prin emisiune de titluri de valoare ale Fondului;

3. de la Guvern, potrivit dispoziţiilor art. 15 alin. (2); ( n.a. - așa se ajunge la deficit bugetar și la „necesitatea” împrumuturilor de stat de la FMI, Banca Mondială, Banca Centrală Europeană etc. )

d) alte resurse - donaţii, sponsorizări, asistenţă financiară; (n.a. - de văzut cine a donat sau sponsorizat în ultimii 20 de ani, acest paragraf fiind hilar) 

e) venituri din investirea resurselor financiare disponibile;

f) alte venituri, stabilite conform legii. (n.a. - ???)

Concluzia este că: BNR are mână liberă la banii statului român și noi plătim datoriile create astfel.
Aceste „scheme de garantare” în forma actuală nu sunt în folosul deponenților, așa cum ar fi normal, ci sunt create pentru a putea aduce profit unor bănci comerciale și pentru a atenta la securitatea națională prin intermediul împrumuturilor fals create sub acoperirea unui deficit bugetar.

Pentru acestea și pentru viitoarele dovezi pe care le vom aduce asupra schemelor BNR de fraudare a cetățenilor și atentat la securitatea națională, noi semnatarii petiției:

1. Nu mai dăm bani pentru băncile comerciale din taxe, impozite și împrumuturi publice!

2. Impunem revenirea BNR sub controlul statului român! (n.a. - prin Legea 312/2004, BNR nu se supune nici unei autorități de stat, ba mai mult are statut de stat în stat deoarece nu se supune nici măcar parlamentului unde prezintă un raport anual, dar asupra căruia nu există drept de vot).

3. Solicităm de urgență constituirea unui corp de control asupra activității BNR și FGDS, format din semnatari ai prezentei petiții, curtea de conturi,comisia pentru buget, finanțe și bănci din parlament și o firmă independentă de audit financiar.

4. Impunem desființarea „Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar”, abrogarea legii nr. 311/2015 și a ordonanței nr. 39/1996 și a altor legi care pot veni în sprijinul acestei scheme de atentat la securitatea națională.

Atragem atenția tuturor cetățenilor României, care locuiesc sau nu pe teritoriul țării, că datorită acestor scheme ale BNR și a implicării unui grup de crimă organizată, din interiorul instituțiilor de stat, s-a ajuns la o datorie publică de peste 120 miliarde euro. Anul acesta (2020) FMI este deja în „negocieri” cu guvernul pentru a „oferi” alte miliarde de euro datorie poporului român.

Despre crima organizată, din interiorul instituțiilor de stat, s-a scris pe site-ul http://dreptate.org.ro , iar despre atentatul la securitatea națională al BNR, împreună cu unele bănci comerciale, s-a vorbit încă din 2018 și aici https://www.mediafax.ro/economic/guvernatorul-bnr-isarescu-va-raspunde-marti-intrebarilor-comisiei-economice-a-senatului-17789214

Iar aici scandalul fraudării statului român https://infopuls.ro/2016/06/24/cea-mai-mare-frauda-bancara-din-istoria-romaniei-bnr-a-pagubit-statul-roman-cu-miliarde-ca-sa-salveze-bancile-cum-a-fost-furata-populatia/

Pe această cale vă invităm să urmăriți parcursul anchetei jurnalistice despre „FURTUL DE IDENTITATE - CRIMA ORGANIZATĂ DIN INTERIORUL INSTITUȚIILOR STATULUI” care se desfășoară pe site-ul http://dreptate.org.ro.
Membrii acestei crime organizate fiind acuzați pentru atentat la securitatea națională direct în sediul MAI de către inițiatorii anchetei, fără ca „organele” să aibă vreun răspuns sau să îi cheme la audieri. Video aici https://youtu.be/mM0UsEELsbw 
 
Totodată vă anunțăm desfășurarea unei conferințe publice în data de 23 februarie 2020, urmând ca pe viitor să mai organizăm și altele care vor fi anunțate pe site-ul http://dreptate.org.ro 
Invitație la Conferința: Taxele Și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”! – FURTUL DE IDENTITATE – CRIMA ORGANIZATĂ DIN INTERIORUL INSTITUȚIILOR STATULUI
Duminică, 23 februarie 2020, de la ora 16:00 la ora 19:30
București, Sala „Eminescu”, Real Teco, Str.Progresului, Nr.134-138
Intrarea este liberă, dar pentru că numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă înscrieți prin email la adresa dezbatere@dreptate.org.ro și să cereți confirmarea telefonic la numărul 0733.270.086.
 
Acesta este circuitul prin care se îndatorează poporul român, popor care crede orbește în soluțiile oferite prin mass-media „oficială” fără să discearnă între real și fals. Această abandonare în mâna unor „specialiști”, „experți” și alți „formatori de opinie” a dus la această situație.
 
Ne-am târât destul 30 de ani, a sosit vremea să ne eliberăm de datorii și de închinăciuni.
 
Acum avem sanșa să acționăm legal pentru eliberarea de sub ocupație!
 
Fiecare om care se implică contribuie la bunăstarea lui personală!
 
Avem dreptul și obligația de a ne apăra țara și securitatea națională.
 
CONSTITUȚIA ROMÂNIEI
 
Art. 55 – Apărarea ţării
 
(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.
 
LEGEA nr. 51 din 29 iulie 1991- privind securitatea națională a României
 
Articolul 2
 
(2) Cetățenii români, ca expresie a fidelității lor față de țară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea securității naționale.
 
Așa să ne ajute Dumnezeu!

George Popescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe George Popescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook