Nu extinderii proiectului Palas Iasi! Nu distrugerii Palatului Culturii, simbol al orasului Iasi

Iasul respira prin monumentele sale, multe dintre ele purtand intre zidurile lor secole de istorie. Cu toate acestea, afaceristi care nu urmaresc decat profitul personal duc o lupta inegala cu acest oras si incearca sa inece frumusetea acestui oras in beton si sticla.

Saptamanile acestea are loc o campanie furibunda a firmei care administreaza complexul Palas Iasi campanie prin care se doreste ridicarea unui bloc turn de peste 100 de metri in imediata vecinatate a Palatului Culturii, simbol al orasului Iasi.

Cerem prin aceasta petitie interzicerea imediata a acestui proiect! Autoritatile locale sunt raspunzatoare de buna administrare a patrimoniului arhitectural iesean. Primarul Mihai Chirică, dupa ce a taiat teii de pe Bd-ul Stefan cel Mare si Sfant vrea acum sa ramana in istoria orasului drept casapul ultimelor urme de urbanism iesean.

Noi ca locuitori ai acestui oras frumos suntem responsabili sa actionam pentru ca acest unic monument de arhitectura cum este Palatul Culturii sa nu fie inghitit de interesele vremelnice ale unor samsari!

Semneaza si tu! Fii responsabil!

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Radu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook