NU DESFIINTATI CLUBURILE SPORTIVE SCOLARE SI PALATELE COPIILOR !

DOMNILOR DE LA CONDUCEREA ACESTEI TARI AMARATE , DUPA CE CA SPORTUL ESTE IN MOARTE CLINICA, DUMNEAVOASTRA, PRIN DECIZIILE PE CARE LE LUATI,VRETI SA NE APRINDETI SI LUMANAREA?! DOMNULE MINISTRU AL EDUCATIEI, DOMNILOR SI DOAMNELOR SECRETARI DE STAT SI SUBSECRETARI DE STAT ,DOMNULE MINISTRU AL TINERETULUI SI SPORTULUI CU AI DVS SECRETARI SI SUBSECRETARI DE STAT , DUMNEAVOASTRA CUNOASTETI MACAR 1% DIN ACTIVITATEA CLUBURILOR SPORTIVE SCOLARE SI A PALATELOR COPIILOR.....1% !!!!!!! MAI BINE ZIS, ATI FACUT VREODATA,COPII FIIND,SPORT INTR-UN CADRU ORGANIZAT ? STITI CATA MUNCA DEPUN PROFESORII DIN CSS URI SI DIN PALATELE COPIILOR ? I-ATI AUZIT SA SE PLANGA VREODATA DE SALARIILE MIZERE IN CARE AU TRAIT ATATIA ANI? RASPUNSUL ESTE NU ! NU CUNOASTETI 1% DIN MUNCA LOR SI A COPIILOR DAR LUATI DECIZII DIN BIROURI ,FACUTE PE GENUNCHI ! LASATI CSS URILE SI PALATELE COPIILOR ASA CUM SUNT ELE ORGANIZATE SI FINANTATE IN ACEST MOMENT SI DUBLATI-LE FONDURILE PENTRU ACTIVITATI ! 


PROF.GRADUL 1 , LICENTA A UEFA ,DAMIAN CATALIN , CSS PASCANI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PROF.GRADUL 1 , LICENTA A UEFA ,DAMIAN CATALIN , CSS PASCANI să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...