Nu desfiintarii Clinicii de chirurgie vasculara din Timisoara!

Petiție online împotriva tentativelor de desființare a Clinicii de chirurgie vasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara

 

Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii de chirurgie vasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara.

Spuneți un NU răspicat celor care, prin diverse manevre de culise mediatice, nedemne și lipsite de conștiință, încearcă să desființeze o clinică în care au fost salvate sănătatea și viețile a 10 000 pacienți aflați în situații disperate.

Spuneți un NU răspicat celor care, prin atacuri murdare și ce dau impresia de legalitate, discreditează o școală de chirurgie vasculară prezentă în cele mai prestigioase organisme și asociații medicale din Europa.

Spuneți un NU răspicat celor care vor să murdărească inițiativele unui colectiv care, prin profesionalismul și dăruirea lui, a atras fonduri importante și a transformat spațiul Clinicii din Spitalul Județean într-un loc civilizat și modern!

Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii de chirurgie vasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara fiindcă mai credeți în valorile adevărate, în sănătatea celor apropiați și fiindcă vă pasă de prestigiul Timișoarei.

Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii de chirurgie vasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență Timișoara fiindcă doar oamenii care construiesc contează în viață!

 

Acest Apel vine în urma apariției în presa locală a unui Proces verbal al Curții de conturi în care Profesorul Mihai Ionac și colectivul Clincii sunt acuzați și discreditați într-un linșaj mediatic fără precedent.

Procesul verbal analizează actul chirurgical, însă concluziile halucinante sunt făcute de o persoană fără nicio expertiză în domeniul medical, auditorul având, evident, studii economice. 

Spuneti un NU răspicat intereselor meschine şi folosirii autorităţilor publice în scopuri contrare competenţelor lor legale.