Nu desfiintarii Clinicii de chirurgie vasculara din Timisoara!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Foarte buni profesionisti
Sistemul medical romanesc are foarte multe probleme si vicii in acest moment. Se discuta frecvent despre "coplati in buzunar" facute medicilor, despre nefiscalizarea unor onorarii, despre trimiteri cu dedicatie la anumite farmacii, laboratoare sau clinici, despre aranjamete facute in spatele pacientului.
Cred ca medicina ar trebui facuta doar pentru pacient si doar pentru interesele acestuia. Cred ca medicul ar trebui sa-si recapete demnitatea. Cred ca sistemul ar trebui sa sprijine legislativ si administrativ statutul medicului si al pacientului. Si mai cred ca transparenta (in interesul pacientului) ar trebui sa fie unul dintre pilonii eticii profesionale medicale.
O foarte mare parte dintre noi ne dorim un sistem medical "ca in Germania". Performant, corect si transparent.
Apreciez profesional pe foarte multi dintre medicii nostrii si consider pe Prof. Mihai Ionac un profesionist valoros al medicinei romanesti.
Sau e mai bine sa dam bani pe medicamente si dupa...popa?!
Da, se incearca clar discreditarea tuturor oamenilor de valoare care au mai ramas in aceasta tara, oameni care au cladit prin munca lor ceva deosebit, ceva bun. Asta din paracte este Romania in care traim. Pacat de toti cei care au murit pentru un ideal. probabil ca cel mai bine ar fi sa incepem sa plecam toti din tara asta, sa ramana aici doar scursurile, topti nerealizatii, toti nemultumitii sufletesti. Doar cei care nu au un Dumnezeu pot face asa marsavii. Eu pot doar atat sa spun, dl.Prof.Ionac a tratat-o pe soacra mea, daca nu era dumnealui, impreuna cu minunata echipa pe care o conduce, astazi, batrana nu ar mai fi fost printre noi. sa mai verifice si altii cate cazuri disperate a rezolvat dumnealui.
Fiecare isi va primi plata, dupa fapta si rasplata. Dumnezeu sa-i dea putere sa poata trece peste acest eveniment trist, dezgustator.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Asta e metoda statului roman de a incuraja medicii si cadrele medicale de a ramane in tara!!! Cu mascati, cu mandate de perchezitie si arestari preventive!!! V-ati gandit macar o clipa, cata munca si cati oameni sunt implicati in mentinerea si buna functionare a unei asemenea sectii?! Si mai ales atunci cand sistemul medical este asa cum este, in tara noastra?! Toti vrem medicina de performanta, dar cati stiu cum se incurajeaza acest lucru?! Daca asta inseamna incurajare, mai faceti fratilor incontinuare, emisiuni la tv. de mila si pomana sa mergem toti in strainatate sa ne tratam!
Este necesar sa infiintam sau sa modernizam spitalele din toata tara nu sa fie inchise.
| This discussion has been closed. |