NU CIANURI LA ROSIA MONTANA

NU ACCEPTAM SA SCHIMBAM AURUL CU CIANURA!

NU MAI PUTEM CONTROLA TRECUTUL DAR PREZENTUL SI MAI ALES VIITORUL NOSTRU DA.

ESENTIAL ESTE FAPTUL CA DUPA EXPLOATARE AURULUI, RAMANEM CU UN DEPOZIT IMENS DE REZIDUURI CARE NU VOR MAI  PUTEA FI VALORIFICATE SAU CURATATE VREODATA. NIMENI NU POATE GARANTA 100%  CA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, ACESTE REZIDUURI NU VOR INFESTA PANZA FREATICA DE ADANCIME, CU INFLUENTA IN TOATA ZONA ADIACENTA, INTRUCAT NU PUTEM LOCALIZA O DEFECTIUNE INTR-O BANALA TERASA DE BLOC, DECUM INT-UN LAC DE ASEMENEA PROPORTII.

PARTEA CUVENITA STATULUI ROMAN " SECRETIZATA" NE SUGEREAZA IN MOD EVIDENT CA ESTE NEGLIJABILA, CASTIGUL INDIRECT DIN IMPOZITE SI TAXE SAU DIVERSE CONTRIBUTII FACUTE DE COMPANIE, PENTRU CONSEVAREA PATRIMONIULUI, ESTE NESEMIFICATIV PE TERMEN LUNG SI NU JUSTIFICA DISTRUGEREA IREMEDIABILA A MEDIULUI.

REVIGORAREA ECONOMICA A ZONEI SE VA FACE - CA PESTE TOT - ATUNCI CAND SE VOR GASI CEI CARE SA ASIGURE CA BENEFICIUL DIN EXPLOATARE RESURSELOR  LOCALE (ORICARE AR FI ACESTEA) VA INTRA IN FOLOSUL COMUNITATII LOCALE .

SUNTEM IMPOTRIVA EXPLOATARII MINEREURILOR CU TEHNOLOGII BAZATE PE CIANURI SAU ORICAROR SUBSTANTE CARE AGRESEAZA MEDIUL!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe ADRIAN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook