Montati lifturile la pasarela pietonala peste DN6 la Smardan, in orasul Bragadiru!

Catre Primaria Orasului Bragadiru

Catre Politia Rutiera a Judetului Ilfov 

 

In cursul zilei de 18 martie 2020, mai multi locuitori ai cartierului Independentei, orasul Bragadiru, au semnalat faptul ca pasarela pietonala montatata pe DN6 in dreptul strazii Smardan a fost data in functiune.

Desi aceasta pasarela pietonala a fost prevazuta cu lifturi, ca urmare a propunerii dnei consilier local Teodora Desaga, acceptata cu unanimitate in sedinta Consiliului Local Bragadiru din 24.10.2019, acestea nu au fost inca montate. 

Zona este foarte tranzitata de locuitorii din cartierul Independentei, care coboara din mijloacele de transport in comun la statia Smardan, care merg pe jos sa isi faca aprovizionarea de la magazinele din zona, care merg spre gradinita sau locurile de joaca din cartierele Scandinavia-Fortuna cu copii mici, in carucioare, pe biciclete, printre acestia fiind multe persoane in varsta si cu dizabilitati.

Pentru a asigura siguranta acestora, in special a categoriilor defavorizate din punct de vedere loco-motor, este nevoie urgenta de instalarea lifturilor si de asigurarea functionarii permanente a acestora. 

Facem un apel la autoritatile publice sa nu desfinteze trecerea de pietoni pana cand aceste lifturi nu sunt montate si date in functiune, deorece o astfel de decizie ar avea efecte negative asupra unui numar mare de cetateni. 

 

Cu stima, 

Grupul Civic Initiativa pentru Bragadiru


Initiativa pentru Bragadiru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Initiativa pentru Bragadiru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook