Minim 10 clase pentru dreptul la vot

• Nu este normal sa isi exercite dreptul la vot un cetetean care habar nu are unde este situata Romania pe harta,sa nu stie ce este NATO sau UE,nu mai zic sa stie 3 nume de ministrii sau parlamentari romani. Democratia, asa cum este ea astazi este o mare mascarada. In realitate sistemul este gandit in asa fel incat in permanent sa fie o masa needucata de manevra pe care manipuland-o sa se poata opune alegatorilor care gandesc. Imaginati-va cum ar fi daca politicienii ar trebui sa se adreseze unor votanti suficient de informati si inteligenti care sa nu poata fi aburiti cu o punga de zahar si un litru de ulei. Ce credeti ca s-ar intampla? In primul rand partidele ar trebui sa vina cu candidati valorosi si morali pt ca astfel nu-i va mai vota nimeni. Iar atunci cand ajung la butoane oameni valorosi si morali lucrurile vor merge mai bine inclusiv pt cei care nu ar avea drept de vot. Acest drept ar trebui castigat prin educatie

Prin semnare, autorizez pe Dale Catalin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.