Medici! Taxe și impozite 2023: Medici liber profesioniști: pfa, pfi, srl.

• Petiție: Memoriu  pentru sesizarea impactului pe care îl au propunerile fiscale asupra medicilor din privat, sub orice forma de organizare fiscala, si consecințele inerente ale propunerilor guvernului, Aug 2023.

Nu suntem de acord cu propunerile de modificare a taxelor și impozitelor, care în forma aceasta ar impacta sensibil domeniul  privat al medicilor, de specialitate, stomatologie, specialitate medicina de familie, etc.,, care susțin medicina preventiva, de nivel primar și secundar.

Aceate propuneri vor duce la o scădere a numărului de medici care lucrează în aceste condiții, în regim privat, ca și profesii liberale, care fac în primul rand prevenție.

Prevenția care este o prioritate pentru România si ca parte a UE, duce la internări mai puține și o economie reala pentru stat și mai ales pentru contribuabili, asa cum s-a văzut evident în timpul Pandemiei, când acești medici au fost la datorie. Alături de cei din linia întâi, din spitale.

Descurajarea prin impozitare exagerata a acestei categorii, pe termen mediu și lung, practic va duce la un posibil exod al aceator medici și la o împovărare  și mai mare a spitalelor și o cheltuiala mult mai mare susținută de către contribuabil..

Sunteți de acord ca acest memoriu sa ne reprezinte în fata autorităților menționate? (memoriul exista și poate fi vizualizat la anunțuri).

Numărul de telefon și comentariile sunt opționale precum și codul CUIM (deși dacă îl aveți la îndemână, ar ajuta pentru identificare în cazul unei situații când acest poll ar trebui sa fie analizat). Dar nu trebuie sa completați aceste câmpuri dacă nu doriți. Codul CUIM este vizibil doar pentru autorul petiției,, nu este public. Dacă va fi nevoie sa devina public, acest lucru se va face doar după acordul oferit de către dumnevoastră!

De asemenea adresa de e-mail nu este publica, este necesara doar pentru confirmarea semnării petiției. Vi se va cere acest lucru la final. SI MESAJUL PROBAIL E ÎN SPAM!!!! Dacă nu faceți asta, sa intrati pe acest email și sa "semnati",, NU ATI SEMNAT!

Totul durează aproximativ 2 minute.

Mulțumim. Și, nu uitați!   IMG_20230825_141012.jpg