Masuri impotriva poluatorului Iridex S.A.

Catre Agentia Nationala de Protectia a Mediului

Catre Garda de Mediu Bucuresti

Noi, cetateni locuitori ai partii de vest si nord a Bucurestiului si Ilfovului, va semnalam faptul ca, periodic, la orele serii sau in week-end, aerul este invadat de un miros patrunzator, profund iritant, poluant si, in mod sigur, nesanatos.

Controlul din ianuarie 2016 al Garzii Nationale de Mediu la sediul Iridex Group (detinatoarea gropii de gunoi Rudeni) a dezvaluit faptul ca aceasta firma nu arde la 1100 grade gazul bogat in H2S rezultat in urma arderii gunoiului, ci prefera sa-l elibereze in atmosfera pentru a fi respirat de noi toti.

In urma acestui control, s-a declansat procedura de ridicare a autorizatiei de mediu, dar se pare ca reprezentantii Iridex au multa putere sa opreasca acest curs al deciziilor. In tot acest timp, mirosul de biogaz a aparut la intervale regulate.

De aceea, va adresam rugamintea de a actiona conform misiunii dvs, in slujba cetateanului si nu a profitului sau a intereselor politice si sa ridicati autorizatia de functionare a acestei firme care ne gazeaza periodic pana cand aceasta nu va face dovada activitatii in conformitate cu normele de mediu.

Va multumim,


Rodica Nicolae    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Rodica Nicolae să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook