Mariti cresa Tom Degetel, dar nu distrugeti parcul gradinitei Mamaruta.

Am fost informati ca pe spatiul de joaca (parcul gradinitei Mamaruta), str. Traian Vuia 87, urmeaza sa se extinda cresa Tom Degetel, cresa care momentan functioneaza in aceeasi cladire cu gradinita. Tinand cont de faptul ca cei mai multi ani petrecuti sunt in gradinita, va fi in avantajul gradinitei, dar si in cel al cresei, ca acest spatiu de joaca sa nu fie distrus. La cresa stau copiii 1,2 ani, apoi avanseaza la gradinita unde petrec alti 3,4 ani, in care aproape zilnic, ies afara la spatiul de joaca.

In spatele cladirii existente, este un spatiu de joaca, unde se poate extinde cresa, pe 4 nivele (S P E1 E2) pentru a fi la acelasi nivel cu actuala cladire. In vecinatatea cladirii care functioneaza acum, mai este un spatiu de aproximativ 1500-2000 mp unde s-ar putea construi noua cladire. Fiind aceste 2 locatii disponibile, parcarea, spatiul de joaca actual, lumina actualei cladiri si multe altele, nu vor fi afectate.

Va rugam sa luati in considerare petitia noastra si sa alegeti cea mai buna varianta, pentru a ramane cat mai mult loc de joaca pentru copiii care vor fi in viitor la gradinita Mamaruta si cresa Tom Degetel.

Intr-o tara unde spatiul verde este tot mai putin, haideti sa nu il distrugem si pe cel al copiilor.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Costin Marius să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook