Linie directa de transport intre cartierele Borhanci si Gheorghieni

In Cluj-Napoca este nevoie de infiintarea unei linii directe de transport in comun care sa lege cartierul Borhanci de cartierul Gheorghieni. Solicitam CTP Cluj-Napoca sa infiinteze aceasta linie.

In prezent, daca vrei sa ajungi la FSEGA sau Iulius Mall spre exemplu, o varianta destul de complicata este sa mergi pana in Cipariu cu un autobuz, sa te intorci in statia de pe Titulescu pentru a lua alt autobuz, numarul 3 care te duce pana in capat de linie si de acolo pe jos pana la Iulius Mall sau FSEGA

Cealalata varianta nu e nici ea prea usoara: ajungi in Cipariu cu un autobuz, mergi pe jos pana la Regionala si de acolo iei alt autobuz pana la Iulius Mall sau FSEGA.

Prin semnare, autorizez pe Duma Ramona să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.