Karl Nehammer persona non grata in Romania

Karl Nehammer: "Extinderea nu este posibilă în acest moment"

Același Karl Nehammer care a refuzat aderarea României în spaţiul Schengen fiindcă s-a temut de o amplificare a migraţiei către Occident prin "Ruta Balcanică". Având aceași declarație "Spațiul Schengen nu funcționează" și totuși nefuncțional fiind au acceptat Croația.

Screenshot_20231025-213456.png"Este cinic pentru poporul român să accepte explicațiile Austriei potrivit cărora nu pot intra în spațiul Schengen din cauza migrației ilegale, dar în același timp în Croația, țară admisă, existau la acel moment peste 54.000 de migranti ilegali”, a declarat europarlamentarul PNL Daniel Buda, în Plenul Parlamentului European.

*România care îndeplinește criteriile de valori constant de Comisia Europeană nu este acceptată din rațiuni care nu au niciun fel de logică

*Austria blochează aderarea României la Schengen de 11 ani.

*Austria invocă problema migrației ilegale și a traficanților de droguri.

*România are sprijinul a 26 de state membre UE, inclusiv Ungaria.

*Această atitudine este criticată de celelalte state membre ale UE, care susțin aderarea României la Schengen și consideră că decizia Austriei este nedreaptă.

Că cetățean român (in Diaspora) mie și tuturor românilor ni se îngrădește dreptul la liberă circulație din cauza unor politicienii inapți care sunt incapabili să își rezolve probleme interne. "Spațiul Schengen nu funcționează"!? au dreptul să iasă din el, să își închidă frontierele sau să iasă din UE (un procent de peste 30% dintre austriecii doresc ieșirea din UE)

In decembrie urmează un nou consiliu JAI unde se pare că extinderea Spațiului Schengen se va supune la vot. În cazul in care Austria își va folosi din nou Veto-ul împotriva României, cred că este necesară declararea lui Karl Nehammer PERSONA NON GRATA (evident și un atac la Curtea Europeană)

Daca și tu te simți neîndreptățit...

Semnează!

Prin semnarea petiției, accept faptul că Emil Sturzu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: