Jelzőlámpát és fekvőrendőrt a Bihar községi gyalogátkelőkhöz! / Semafor electric și limitator de viteză pentru treceriile de pietoni din centrul Comunei Biharia!

gyalogátkelő.jpgHU

Bihar községben az Észak-Erdélyi autópálya átadása óta, jelentősen megnövekedett a közúti forgalom. Az így kialakult fokozott balesetveszélyre való tekintettel, és a további súlyos balesetek elkerülésének érdekében, szükségesnek tartjuk a Bihar községi gyalogátkelőkhöz elektromos jelzőlámpa, illetve fekvőrendőrök kihelyezését. Ezúton kérjük Bihar megyében a közutak közigazgatásával megbízott hivatalos szerveket, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket ennek érdekében

RO

Decând s-a predat autostrada din Transilvania-Nord a crescut semnificativ traficul rutier în Comuna Biharia. Având în vedere riscul frecvent de accidentare, și pentru a evita apariția altor accidente grave, considerăm că este necesar plasarea semafoarelor și limitatoarelor de viteză la treceriile de pietoni din centrul Comunei Biharia. Prin această cale rugăm organele oficiale însărcinate cu administrarea drumurilor din județul Bihor, de a lua măsurile necesare în această privință.

Biró Zsolt: Jármy Ferencz Egyesület    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Biró Zsolt: Jármy Ferencz Egyesület să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->