INTRODUCEREA IN GRILA DE BAZA A OPERATORILOR BELGIENI DE TELECOMUNICATII A UNUI PROGRAM ROMANESC DE TELEVIZIUNE

Dragi români, după cum bine știți comunitatea noastră se mărește în fiecare an. Drept dovadă, după ultimele statistici suntem pe locul al doilea ca națiune pe Bruxelles. http://www.dhnet.be/regions/bruxelles/voici-les-nationalites-des-principaux-resssortissants-etrangers-a-bruxelles-5a8c34d6cd70b558ed75bc8b

Cu toate acestea, știm bine că legătură cu țara mamă este foarte strânsă pentru o parte dintre noi, căci plecarea "in străinătate" nu înseamnă uitarea totală a familiei, a ritualurilor, a vieții de zi cu zi. Vedem acest interes pentru România exprimat zilnic pe grupurile de socializare din Belgia prin cererea din ce în ce mai mare de informații audio-vizuale din "țară".

Dorind să ne facem și mai simțită prezența comunității noastre pe teritoriul Belgiei, am inițiat această petiție pe care vrem să o facem cunoscută companiilor de telecomunicații de aici, în speranța introducerii în grila de bază a pachetului oferit către consumator a cel puțin unui program românesc.

Vă mulțumim pentru minutele acordate si credem că acest demers va fi susținut cu ajutorul semnăturilor dumneavoastră fără nici o ezitare.

E TIMPUL SĂ NE FACEM VĂZUȚI!

Daniel STANCIU    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.