Introducerea în certificatele verzi a testelor de anticorpi IgG

Științific vorbind, imunitatea naturală este net superioară celei obținute din vaccin, spre exemplu în cazul altor tipuri de viruși OMS (Organizația Mondială a Sănătății) nu recomandă vaccinarea dacă organismul a trecut deja prin boală sau eficacitatea unui vaccin este net inferioară sau inutilă în perioadele imediat următoare contactării bolii epidemice.

Conform unui studiu realizat în Israel pe aproximativ 2.500.000 de pacienți șansele ca cei vaccinați să contacteze virusul COVID19 este de 7 (șapte!) ori mai mare față de cei imunizați prin boală!

În contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus și care a suferit deja câteva mutații în decurs de doi ani de zile și având în vedere faptul că obligativitatea prezentării certificatului verde este impusă de guvern și UE solicităm introducerea pe lista celor ce pot obține certificatul verde și a cetățenilor care au trecut prin boală dar au fost asimptomatici sau cu forme ușoare și nu au o dovadă de la autorități (DSP sau alte instituții abilitate) de trecere prin boală chiar daca se încadrează în intervalul 15-180 de zile, lucru care poate fi dovedit printr-un test valid de existență a anticorpilor într-un număr suficient de mare (anticorpi IgG - anticorpi neutralizanți / proteina Spike 1).

Prin semnătura mea, autorizez Mihaela Rău să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.