INTERZICEREA CANDIDATURII LUI LASZLO TOKES LA EUROPARLAMENTARE

CETATENI PATRIOTI AI ROMANIEI!

NU PUTEM ADMITE NIMANUI CA, IN ROMANIA SEC. XXI, SA SE PRONUNTE PENTRU RUPEREA UNOR TERITORII DIN TRUPUL ROMANIEI, PE CRITERII ETNICE!

NIMENI NU ARE VOIE SA INCURAJEZE SI SA ORGANIZEZE ACTIUNI PARAMILITARE OSTILE ROMANIEI, ATAT PE TERITORIUL ROMANIEI CAT SI IN UNGARIA-IMPOTRIVA ROMANIEI, NIMENI NU ARE VOIE SA INCURAJEZE POPULATIA ROMANA DE ETNIE MAGHIARA DIN HARGHITA, COVASNA, Tg. MURES SA FACA TOT CE POT PTR. NESUPUNEREA CIVICA SI ATITUDINE REVANSARDA, DUSMANOASA, IMPOTRIVA ROMANILOR MINORITARI DIN ACELE ZONE, IN SCOPUL ALUNGARII ACESTORA!

CA ATARE, SI AVAND IN VEDERE:

1-REZOLUTIA Consiliului U.E. IN PRIVINTA INEXISTENTEI UNUI ASA ZIS "tinut secuiesc" AUTODETERMINAT, PE TERITORIUL ROMANIEI, ACEASTA UTOPIE FIIND PROMOVATA IN MOD ANTIROMANESC SI TRADATOR, DE CATRE CETATEANUL LASZLO TOKES;

2-DECIZIA Consiliului de Onoare al Ordinului 'Steaua Romaniei' privind  retragerea distinctiei acordate lui Laszlo Tokes ptr. ATITUDINE ANTIROMANEASCA REPETATA, IN CADRUL PARLAMENTUL EUROPEAN;

3-IMOBILITATEA AUTORITATILOR ROMANE IN INTERZICEREA ACESTOR MANIFESTARI IREDENTISTE, VADIT NOCIVE INTERESULUI ROMANESC;

4-LIPSA DE REACTIE A PRESEDINTELUI BASESCU TRAIAN IN EMITEREA "DECRETULUI" DE RIDICARE A DISTINCTIEI "STEAUA ROMANIEI", CONFORM DECIZIEI Consiliului de Onoare A ACESTUI ORDIN;

5- PERPETUAREA SI ESCALADAREA DECLARATIILOR CETATEANULUI LASLO TOKES INPOTRIVA INTEGRITATII SI UNITATII TARII NOASTRE;

6-ATITUDINEA PROFUND ANTIROMANEASCA SI IREDENTISTA A CETATEANULUI CU DUBLA NATIONALITATE -maghiara si romana- LASZLO TOKES, EUROPARLAMENTAR AL ROMANIEI (sic!) LA U.E, DIN PARTEA U.D.M.R., CETATEAN CARE S-A MANIFESTAT DE NENUMARATE ORI, CU ORICE OCAZIE IN PARLAMENTUL U.E. IN FAVOAREA SEPARARII PE CRITERII ETNICE A UNEI PARTI A ROMANIEI, IN FAVOAREA UNUI ALT STAT, UNGARIA, AJUNGIND CHIAR SA CEARA PREMIERULUI MAGHIAR ORBAN VIKTOR, "PROTECTORATUL UNGARIEI PTR. TRANSILVANIA" (!!!)

CEREM PRIN PREZENTA PETITIE:

1-GUVERNULUI SI PARLAMENTULUI ROMANIEI: SA INTERZICA PARTICIPAREA ACESTUI INDIVID PE LISTELE DE ALEGERI PTR. PARLAMENTUL UNIUNII EUROPENE, interzicandu-i-se toate drepturile civice;

2-DECLARAREA CETATEANULUI LASLO TOKES "persona non grata" si RIDICAREA CETATENIEI ROMANE, PE CARE LASLO TOKES O BATJOCORESTE DE 24 DE ANI INCOACE!

3-EMITEREA IMEDIATA DE CATRE PRESEDINTELE BASESCU, A "DECRETULUI DE RETRAGERE A DISTINCTIEI "STEAUA ROMANIEI" ACORDATE LUI LASLO TOKES, CONFORM DECIZIEI  Consiliului de Onoare al Ordinului 'Steaua Romaniei' privind  retragerea acestei distinctii.

NOI, SEMNATARII ACESTEI PETITII, CONSIDERAM CA NU EXISTA NICI O INDOIALA CA, CETATEANUL LASLO TOKES DORESTE DEZBINAREA TERITORIALA A ROMANIEI, ACESTA DEMONSTRAND FARA NICI O INDOIALA CU INCAPATANARE, ACTIUNI PERMANENT IREDENTISTE LA ADRESA ROMANIEI, ACESTE ATITUDINI TREBUIND SA FIE ELIMINATE DE URGENTA SI IN CEL MAI SEVER MOD CU PUTINTA!

Prin semnătura mea, autorizez NICOLAE BUBUI să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.