Înființare Parc "Promenada George Constantin" și Loc de joacă pentru copii!

STIMATĂ DOAMNĂ PRIMAR,

În atenția Consiliului Local al Sectorului 1 si Adminstratia Domeniului Public Sector 1

Subsemnații semnatari ai prezentei petiții, vă scriem în calitate de locuitori ai cartierului Henri Coandă din Sectorul 1 București, pentru a vă solicita rezolvarea unei probleme foarte importante pentru noi.

În zona cartierului Henri Coandă nu avem un parc și un loc de joacă amenajat corespunzător pentru copii, fiind nevoiți să parcurgem distanțe mari până la cele mai apropiate parcuri/locuri de joacă. Chiar dacă în cartier avem terenuri cu aceste destinații, acestea sunt pline de bălării precum ambrozia, foarte rar cosite și cu pietroaie din șantier.

 În prezent locuiesc în cartier peste 200 de copii <14 ani, număr determinat printr-un un sondaj făcut in luna Mai 2024 la care au răspuns aproximativ 140 de persoane iar cartierul are peste 1000 de locuințe. Astfel ca se poate determina/înțelege cu ușurință nevoia unor astfel de facilități comunitare. Având în vedere contribuțiile plătite de către locuitorii cartierului Administrației Generale/Locale prin taxe si impozite consideram justificată cerința noastră pentru îmbunătățirea calității vieții în această comunitate.

 Pe lângă domiciliu, spațiile de recreere și terenurile de sport/joacă reprezintă unul din cele mai importante locuri din viața copiilor, consolidându-le abilitățile sociale și motorii, abilități valoroase atât pentru dezvoltarea fizică a copiilor cât și din punct de vedere pedagogic.

Vă rugăm să dispuneți începerea demersurilor pentru amenajarea unui parc și loc de joacă în cartier, cu echipamente corespunzătoare mai multor categorii de vârstă și de asemenea cel puțin două echipamente cu accesibilitate și incluziune pentru copii cu nevoi speciale.

 Suntem convinși că știți cât de important este și pentru părinți să-și poată duce copiii la un loc de joacă corespunzător, departe de pericolele străzii, unde să se poată juca în deplină siguranță, motiv pentru care vă rugăm să faceți din asta o prioritate.

Vă mulțumim! 

 Iulie/2024

 

 

 


Asociatia George Constantin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Asociatia George Constantin va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...