Înființare consulat românesc implicit sectie-vot in Frankfurt am Main

Pentru că din statisticile oficiale suntem peste 35 mii de adulti români domiciliați legal, doar in landul Hessen, pentru că o singura deplasare pana la cel mai apropiat consulat ne costa un minim de 220€, pentru că nu putem estima si cifra românilor care trăiesc aici fără forme legale,și pentru că foarte mulți dintre noi avem nevoie de servic ii și protecție consulară , cerem oficial înființarea unui consulat românesc în orașul Frankfurt am Main.       Pentru ca mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi va  avea nevoie de servicii consulare fie înnoirea buletinului, pasaportului, certificate de naștere, apostila , acte pt copii s.a.m.d. Sau pt simplu motiv ca vrem sa votam ! Sau pt ca vrem sa intram in rând cu celelalte tari europene si neeuropene care au un consulat in aceasta metropola !

Magdalena Balan    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).