in atentia producatoriilor mpfm

In atentia staffului si a producatoriilo emisiunii mireasa pentru fiul meu, tinem sa mentionam ca suntem un grup mare de telespectatorii revoltati si indignati . Noi TELESPECTATORII emisiunii Dvs. care de ani de zile va urmarim , dorim sa va aducem la cunostinta urmatoarele: noi sustinatorii lui Cristian si Elly suntem de parere ca acesti copii sunt oarecum marginalizati  ,avand in vedere ca  toti concurentii sunt egali si au semnat acelasi contract, implicit au aceleasi reguli de respectat si aceleasi responsabilitati, va atragem atentia respectos ca s-au realizat anumite discrepante(discriminari) : 1.Nu se dau materiale cu C&E mai deloc: 2.Nu toti concurentii primesc pedepsele corespunzatoare - cazul Elenei care opreste intentionat lavaliera in repetate randuri , acesteia nu i.sa aplicat nici.o pedeapsa ,de ce ? 

Avand in vedere ca pe tot parcusul MPFM s-a comunicat ca se pleaca de la premisa ca toti sunt egali ,se pare ca acest lucru nu este intocmai adevarat , tinem sa mentionam ca suntem abonati la Antena Play si platim abonamentul , nu ni.se pare corect ca unii concurenti sa fie in vizor cate o jumatate de ora sau chiar o ora , iar Cristian si Elly abia sunt aratati  mai deloc , abia ca.i vedem 10 minute toata ziua . Am dori ca timpul alocat pt Antena Play sa fie cat de cat egal pt toti concurentii.

In alta ordine de ideei  ,am dori sa se spuna clasamentul general si sa se citeasca si procentajul  ,deoarece noi investim timp si bani  in voturi si am dori sa stim ce procente au concurentii. 

Multumim pentru intelegere .

semnat : familia lui Cristian mpfm 4 


familia lui Cristian mpfm 4    Contactați autorul petiției