Impotriva dublarii filmelor in limba romana

Daca va aflati printre cei care si-au imbunatatit nivelul de engleza, franceza, spaniola s.a.m.d. prin urmarirea filmelor NEdublate in limba romana, sau daca aveti orice alt motiv sa fiti impotriva acestei legi, alaturati-va si semnati aceasta petitie. Personal, am cunoscut studenti din tari europene precum Franta, Germania, Spania ..., tari in care dublarea filmelor in limba oficiala este reglementata prin lege. Nivelul de intelegere, exprimare... a acestora in alte limbi straine este net inferior romanilor, de altfel sunt surprinsi sa auda afirmatii precum "Am invatat spaniola urmarind filme nedublate" sau "Mi-am imbogatit vocabularul limbii engleze datorita filmelor americane"... In plus, domnul Victor Socaciu nu este singurul roman care urmareste filme straine, iar aceasta lege ne priveste pe toti, e deci dreptul nostru sa alegem! Motivele sa fiu impotriva acestei legi, oricat de bine intentionata ar fi, sunt asadar multiple. In cazul in care parerea ta coincide cu a mea, semneaza aceasta petitie!

P.S. Haideti sa il auzim pe domnul Socaciu dublat in limba chineza:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D_GM0W6sjyBY&h=f46d5

Mentionez ca nu vizez instigarea impotriva persoanei domnului Victor Socaciu, propunerea de lege facand unicul subiect al acestei petitii!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Oana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook